Alle priser er eks. moms

Hjælpemidler til kommunikation & undervisning

ASK


ASK nyhedsbrev 
    
september 2016

Tobii IS4 øjenstyringsenhed
Et ekstra argument for at vælge en Tobii.

Den nye øjenstyringsenhed er resultatet af 5 års research og udvikling, og er en væsentlig forbedring af øjenstyringskvaliteten. Det er selve chippen i øjenstyringen, Tobii Eyechip som nu indeholder fire nye 3D-modeller af det meneskelige øje, som gør forskellen. Den nye IS4 kan modtage dobbelt så meget data fra brugerens øjne og kan desuden udføre 1-punkt kalibrering og er på alle parametre en bedre øjenstyring, der fungerer for 95% af alle mennesker. Det betyder at flere nu kan få en god kalibrering og præcis øjenstyring.
Eksisterende brugere der har god øjenstyring kan opleve endnu mere præcision med den nye IS4, men den egentlige målgruppe for udviklingen af IS4 er dem der oplever dårlig øjenstyring eller som har problemer med at kalibrere.  

Viden om øjenstyring
Baggrundsviden om øjenstyring.

Læs og forstå hvad begrebet kvalitet består af, når det hander om øjenstyring.
Vil du vide mere om øjenstyring, så læs om robustness, precision & accuracy og læs om hvilke forbedringer den nye IS4 har i Eyetracker comparisation


Pratisk info
Det er ikke muligt at opgradere eksisterende Tobii udstyr med den nye IS4.
IS4 øjenstyring kan genkendes ved at IR-lamperne i venstre side er firkantet, se billede ovenfor.
Der er ingen prisstigninger på I-serien og PCeye Mini med den
nye IS4. 

I-serien, med tre års garanti
Et ekstra argument for at vælge en Tobii.

Vi gentager lige de gode nyheder fra januar, så vi er sikre på at alle har hørt det:
Tobii I-serien leveres nu med 3 års garanti og 3 års TDcare forsikring der dækker mod uheld. Alt dette er inklusiv i prisen, som nu altså samtidig er nedjusteret pr. 1. marts.

 

TobiiDynavoxcare
Et ekstra argument for at vælge en Tobii.

Med TD♦care er du garanteret, at der ikke kommer uventede omkostninger hvis uheldet er ude. TD♦care dækker I-serie computer, batterierne og opladeren, hvis der sker et uheld. Det er din tryghed når du køber en Tobii og det er inkluderet i prisen.
TD♦care dækker også PCeye GO og Tobii T-serien.