Alle priser er eks. moms

Hjælpemidler til kommunikation & undervisning

ASK

PODD e-book 10"
      
PODD bog som let og elegant talecomputer   
Her får du en elektronisk PODD bog som er tynd, let og elegant med kraftige højtalere, et praktisk håndtag - men samtidig en rigtig windows 10 computer.
Den har en praktisk fod som kan foldes ud og kan derfor både stå på bordet og ligge skråtstillet. Begge modeller kan desuden monteres med Rehadapt.
PODD sidesættene til Mind Express er baseret på de sidste nye udgaver fra Gayle Porter og indeholder nu email, videoafspiller og Youtubeafspiller indbygget i PODD sidesættet. Desuden har vi lavet en række PODD inspirerede Apps med kamera, fotoalbum, diktafon, dagskalender, sms-funktion en billedbrowser for PODD brugere..
Der er fuld adgang til redigering i Mind Express, 4 danske stemmer (vocalizer & acapela) og alle symboldatabaser. På PODD e-book er der ikke adgang til øvrige færdiglavede sidesæt i Mind Express fordi vi har ønsket at holde prisen nede og tilbyde en billig talecomputer dedikeret til PODD-brugere. Man kan til enhver tid udvide licensen så man får fuld adgang til de færdiglavede sidesæt Mind Express.


Specifikationer for PODD e-book 10:

Betjening : Touch, joystick og scanning (via trådløst bluetooth)
Skærm : ekstra skærm, partner display der viser det oplæste
Håndtering : Beskyttet af gummiramme med praktisk håndtag
Lav vægt : 900g
Batterilevetid : All day batteri, 9 timer
Farver : Fås i grøn, orange, sort.
Kamera : frontkamera og bagudvendt kamera 
Konfiguration : Windows 10 Pro, 4Gb ram, 128 Gb harddisk 

21.990,00 DKK

PODD e-book 10

6.000,00 DKK

Opgrader PODD e-book

0,00 DKK

Touch/e-book 10 tilbehør