Alle priser er eks. moms

Hjælpemidler til kommunikation & undervisning

ASK

 

Persondatapolitik hos ASK cvr. Nr 29 98 11 24

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ASK.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som

ASK indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside (her indsamler vi IP-nummer)
  • Gennemfører et køb af vores produkter (her indsamler vi navn, institution, cvr.nr, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og ean-nr)
  • Tilmelder dig et af vores nyhedsbrev (her indsamler vi navn og e-mailadresse)
  • Indløser en ASK-nøgle (her indsamler vi brugerens navn, navn på den der downloader og e-mailadresse)
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback (her indsamler vi navn og e-mailadresse)

 

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.ask-ikt.dk er ASK v/Robin Bredel,Lykkesholms alle 30a, 1902 Frb, cvr.nr 29 98 11 24

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Nyhedsbrevet kan afmeldes her: https://www.ask-ikt.dk/tilmeldafmeld/

Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet12 måneder efter, at du har modtaget din vare.

 

 

Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. POSTNORD med henblik på levering af dine indkøb.

 

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

 

Vi har vores webshop gennem e-hjemmesider Aps og betaling via Dynaccount som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i disse to udbyderes datacentre.  

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@ask-ikt.dk