Alle priser er eks. moms

Hjælpemidler til kommunikation & undervisning

ASK

Kom i gang med Askeline....

Askeline - tidlig læring

Askeline underviser

Så er vi klar med de første Askeline aktiviteter, men vi har brug for at komme ud til flere brugere, så spred buskabet og tilmeld jer nedenfor.

 Klik for tilmelding

Askeline spiller, synger, snakker, læser historier og lærer dit barn, om "alt" mellem himmel og jord.........Askeline er nemlig en klog ugle.
Det er læring og/eller underholdning og alt kan øjenstyres og er lavet som interaktive sidesæt i Communicator 5.


Tilmeld dig, så får du besked så snart vi er færdige med de næste Askeline aktiviteter og undervisningsmaterialer til din Tobii.
For forældre, hjælpere, lærere, talepædagoger, terapeuter, konsulenter og institutioner. 

Tidlig læring med Askeline (stadie 1)
Vi har valgt at bruge tiltrækningen i musik og levende billeder, som video jo er, i denne serie af Askeline aktiviteter som vi kalder tidlig læring.
Barnet skal kun træffe få valg med øjenstyring og videoklippene har vi holdt korte, i ca 1 minuts varighed, således at vi kan fastholde barnets opmærksomhed. Med lyde, tale og bevægelser søger vi at fange barnets opmærksomhed på de muligheder, der ligger på siderne. Her får barnet vist en video og hører Askelines egen sang om emnet, feks. rejser eller farver eller historier.
Derefter kan barnet rejse verden rundt med Askeline, høre om sange farver, kroppen eller høre Askeline læse historier.
Vores mål med Askeline til tidlig læring er at lave underholdende og lærerigt indhold til vores øjenstyringsbrugere, som kan øve og motivere dem til at træffe selvstændige valg og fastholde opmærksomheden i kortere tid.
Et hvert klik med øjenstyring, er et valg - og et valg er en selvstændig handling - vi lægger vægt på at træne og motivere til at kunne vælge - det er derfor vi har lavet Askeline til tidlig læring.    

Askeline underviser (stadie 2)
Er lavet til skolebørn som begynder med øjenstyring eller har været i gang et stykke tid. Vores primære formål med Askeline underviser er at formidle fagligt indhold og sætte læring i centrum i en ramme hvor barnet som øjenstyringsbruger ikke bliver distraheret af sine motoriske vanskeligheder. Mens vi formidler spændende temaer, øves og selvstændiggøres barnet i at bruge øjenstyring som styremetode og opnår faglige kompetencer og bliver dygtigere til at kunne lære nye ting på nye platforme.  
I Askeline underviser bliver der stillet små opgaver løbende hvor barnet kan prøve sine svar af umiddelbart efter at have lært om emnet. Niveauet i materialet er nøje tilrettelagt og vi har anvendt normalt skolemateriale (fra Gyldendal undervisning) som bruges i indskolingen (1-3 klasse). Det ses i opgavetyperne og i lixtallet i de tekster vi anvender.
Som lærer, terapeut eller forælder har man mulighed mulighed for evt. at differentiere ved at lade barnet sidde og arbejde alene med Askeline, og mindske støtten.